13 februari, 2011

Konstpaus

Minnena finns kvar, tusch på tuschpapper - original till salu, 900:- (Klicka för större bild)
Skisspausen som har tagits till ett steg längre eller kanske min smaklösa humor som tagits till en ny bottennivå. Minnena finns kvar är ett verk i tusch, A3 storlek på tjockt tuschpapper, som jag gjorde till en grupputställning med tema Rötter. Utställningen blev tyvärr inte av och mitt original har inte sett dagens ljus sedan det lades i "arkivet" här hemma.

Just nu pluggar jag intensivt till min distanskurs i Concept Art så jag har inte hunnit scanna in en massa nya bilder till Skisspausen, men snart hoppas jag! Den här bilden blev dock ett bra test på A3 bild i svartvitt på den nya scannern, och det fungerade alldeles utmärkt.

Om någon är intresserad så är originalbilden till salu. Går den inte åt innan min hemsida är uppe så hamnar den nog i webshoppen.
Follow Efraims Tecknarblogg

8 kommentarer:

 1. Jag tycker den är jättefin :) Dina träd och sånt blir alltid väldigt väldigt fina, du måste ha tecknat rätt mycket sånt?

  SvaraRadera
 2. Har nog inte gjort jättemånga träd men gillar att göra såna oregelbundna, krokiga former som vissa träd har. Sen är jag helt körd om det är löv inblandade :P

  SvaraRadera
 3. Jävligt schyssta rötter! Bra kontrast till skrafferingarna ovanför marken. Hade köpt den om jag var en man med lite pengar i plånboken!

  SvaraRadera
 4. Anna, ja dina rötter är nice. RIngen passade fint på långfingret :)

  SvaraRadera
 5. den här gilla jag! snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du gillade den! :D

  SvaraRadera
 7. Meh. Sluta vara så duktig. >=C
  Om jag inte hade varit så fattig, så... Jag hade lätt kunnat tänka mig att ha den här på min vägg.
  Gillas starkt!

  SvaraRadera
 8. Naj, jag vägrar! x3 Men du är ju asbra själv så kom inte o snacka! ;) Jag har ju min Giga-skrivare nu så det är ju inte omöjligt att jag fixar prints i samma storlek till mycket mindre pris!

  SvaraRadera