10 februari, 2011

Skisspaus 033 - Yeah!

Jag slängde ihop ett litet självporträtt en stund innan ändstationen senast jag åkte tåg. Det är inte så noggrant gjort men det behöver inte allt vara, sen lämpar sig tåg nästan bara för surrealistiska abstrakta verk med alla skakningar! Gjord med tuschpenna (formad filtspets) och promarkers.

Nu tror jag att jag äntligen hittat rätt webbhotell med alla lösningar och tjänster jag kan tänka mig behöva, för en rimlig slant! (Efter timmar och timmar av googlande, jämförande och recensionsläsande..) Jag tror jag får återkomma lite längre fram med detaljer, jag vill inte avslöja allt för mycket innan arbetet ens är påbörjat.
Follow Efraims Tecknarblogg

5 kommentarer:

 1. Älskar hur färgläggningen går utanför linjerna! Det passar asbra. Jag diggar smuts. Du är en jävel på ljus och skugga!

  Riktigt skönt porträtt oxå :D

  SvaraRadera
 2. Fan, Calle snodde allt jag tänkte skriva :P Du får en jävligt skön lite distad känsla över bilderna och att teckna på tåg är ju bara helt underbart! Du har ett väldigt eget bildspråk, känsligt tecknat och snyggt som fasen!

  SvaraRadera
 3. Tack Calle! Jävel på ljus och skugga, njaa inte ännu men jag siktar på det! :D

  Svante: Jag blir riktigt glad av att höra att du tycker jag har ett eget bildspråk. Hade inte det alls när jag började på Serie o Bild kändes det som men stilen har ju utvecklats mer och mer. Skönt att det går i en bra riktning! Jag gillar att teckna på tåg, fast gör jag det för länge så blir jag illamående och får ont i nacken så det får bli snabbare teckningar! Började dock på en 16-timmars serie, tuschade en sida och lade en sepiaton på en timme, men har inte fortsatt på den serien ännu tyvärr..

  SvaraRadera
 4. Kul idé att göra 16-timmars på tåg! Det ska fan jag med göra! :D

  SvaraRadera
 5. Faktiskt, och såklart utspelade sig första sidan på ett tåg med en person som var misstänkt lik den ovan, som blir serverad kaffe och är på väg till ett mystiskt möte.. En bra början egentligen, borde fortsätta på den!

  SvaraRadera