16 maj, 2011

Köttig Zombie


På den här bilden så provade jag att tuscha med en penselpenna, något som är ganska annorlunda om man är van vid att tuscha med stålstift. Det gäller att vara mycket lättare på handen och att hålla pennan/penseln annorlunda för att få bra precision och snygga linjer. Den här tog ett tag att tuscha men jag blev riktigt nöjd med de mustiga linjerna och köttigheten i de uppslitna musklerna!

Follow Efraims Tecknarblogg

8 kommentarer:

 1. åh, jag fascineras av halsen! för koolt! :D

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Kul att ni gillar't! :D

  SvaraRadera
 3. Grymt smaskig! Omsorgsfullt sårat sår och jag måste vara lite stereotypisk och säga att jag är väldigt svag för de vassa klädvecken också ;) Håret känns också sådär flottigt och hop-korvat som det blir när det är som skitigast... bra jobbat!
  Märkte just också att du lämnat kvar smuts vid axlarna, det gillar jag.

  SvaraRadera
 4. Cool!

  Svar: Tack så mycket :) Jag jobbar som concept artist/illustratör - både frilans och deltid :)

  SvaraRadera
 5. Skitsnygg! Riktigt fin struktur, formerna kommer fram bra av skuggorna och färgläggningen. Gillar det flottiga håret och huden som sträcks ut i den söndertrasade halsen.

  SvaraRadera
 6. Olov: Tack!Hade inte såret sett sårat ut så hade det sårat mig! Kul att du gillade smutsen som jag "lämnat" (läs inte orkade redigera bort och tänkte att den gott kunde va där).

  Andrea: Tackar!

  Martin! Tack! Ja jag är verkligen nöjd när det kommer till håret och såret, närmast lite mallig om man får vara det som tecknare, men jag satt rätt länge med den också. (Och är ju inte van vid att tuscha med pensel) Och man måste ju få vara lite nöjd IBLAND också :P

  SvaraRadera
 7. fetingschyssta illustrationer!*w* lagom trött på blogger buggar -vill stalka dig, men det får väl vänta. ^^'

  SvaraRadera