16 april, 2011

Skisspaus 055


Det har blivit lite klent uppdaterande med skisspauserna senaste dagarna. Jag är på resande fot och befinner mig för tillfället i Gävle. Jag har dock hunnit rita en hel del så framöver kommer jag fylla på lite mer på bloggen igen! Här är ett uppslag från min lilla skissbok som jag ritade i tisdags när jag satt på ett café på Göteborgs central och väntade på tåget. Jag försökte att studera människor som gick förbi i några sekunder och sedan teckna ner deras karaktärsdrag från minnet. Det är roligt att jobba snabbt och sätta press på hjärnan, säkert en bra övning också.

Follow Efraims Tecknarblogg

4 kommentarer:

 1. äsch, detta har man ju sett live ;D snyggt uppslag! gillar enkelheten i mannen längst ner till vänster.

  SvaraRadera
 2. Ja det kommer komma lite sånt som ni redan sett från skissboken :P Tackar!

  SvaraRadera
 3. Jag är så dålig på att få med mig en och samma skissbok kontinuerligt, det är därför jag ritar på första bästa pappersföreål som jag kommer över. Som en pappersmugg, ett kvitto, insidan av pappersomslaget till en tépåse (again with the tea!), en pappersservett eller liknande. ;) Det blir en del... Däremot har jag köpt en moleskineanteckningsbok som jag inte ens använder än, don't ask me where the sense is in that. There probably isn't any.

  Kul idé att teckna av folk på stan! Jag brukar tänka mig att jag ska göra det, men som sagt. Ingen skissbok med mig ;) Mannen längst ner till vänster ser verkligen realistisk ut, man förstår att det är en person som ser ut så!

  SvaraRadera
 4. Tack Efraim, snällt skrivet :) och jag diggar din stil oerhört!! gald är jag att jag hittat hit :)keep upp the good work!

  SvaraRadera