03 februari, 2011

Sin Sea

Jag har inte hunnit uppdatera på några dagar, men snart är nog ordningen återställd. Jag är tillbaks i Halmstad och håller på att packa upp den gigantiska scannern, kladda digitalt till min kurs, tuscha på ett illustrationsuppdrag, läsa på om lite lösningar för webbsida samt lyssnar på The New Pornographers fantastiska album Together.

Jag märkde dessutom i panik i helgen att min blogg var helt nedstängd när jag gick in på den, det var dock bara att återaktivera mitt konto och byta lösenord så var allt som vanligt men förmodligen hade det varit nåt kapningsförsök/intrång på kontot så det var en säkerhetsåtgärd att bloggen stängdes.

Jag har som sagt inte hunnit scanna in nya skisspauser eller andra bilder för den delen, så här är en gammal bild från en skoluppgift som jag fortfarande är väldigt nöjd med!

Sin Sea - lagom fyndig titel som syftar på den grafiska stilen och titeln i Frank Millers Sin City

Follow Efraims Tecknarblogg

1 kommentar:

  1. Sv: Jag tänkte att jag itne helelr behövde något, men samtidigt tycker jag det är segt när det tar en massa tid. Jag använder Visma E-ekonomi, så då sköter jag bokföringen via internet. Men det bästa tycker jag är att det går att koppla till internetbanken så nä man betalar leverantörsfakturor och får in betalningar av kundfakturor så bokförs det automatiskt. Och så kan man äve skriva proffsiga fakturor med ocr nummer :) Så det sköts ganska enkelt, Men jag får se vad jag tycker sen! :D

    Ja, egentligen behöver jag egentligen inget företagsnamn, det är nog mest för att jag gillar att ha det haha. Så att jag kan ha hemsida och visitkort med det namnet. Alexandra Alexandersson är lite långt :D

    SvaraRadera