29 december, 2010

Skisspaus 009

Ingen skisspaus igår, men det känns lite onödigt att mata på skisser de dagar jag har lagt upp ett inlägg med mer genomarbetad text eller bild! Jag fick smått panik igår då datorn dog fullständigt, men den verkar kunna fortsätta ett tag till!

Här har jag ritat av Emil när han äter räkor. Stackaren ligger efter i den tekniska utvecklingen och har ingen blogg ännu men vem vet, en vacker dag kanske!

Follow Efraims Tecknarblogg

3 kommentarer:

 1. SV: hehe, ja så kan de bli. Det är ju lite krångligt det där faktiskt! :P Jag tänkte, vad jag tror, köra på redovising en gång per år, och så skaffa en revisor till det så blir det nog enklast. Men jag får se :) Man ska ju få jobb också, tjänar man 0 så blir de ju inget problem med skatten haha :) Jag läser mest på på internet just nu, ska skaffa mig en bra bok som tar upp det mesta, har inte bestämt mig för vilken än bara :D

  SvaraRadera
 2. Haha fan vad nice den blev :D ser ut som Alexander (mongo) ju! jaa, den där Emil. När ska han se ljuset! Än sålänge är han ju fast i mumindalen.

  SvaraRadera
 3. Alexandra: Kolla runt och fråga på biblioteket, gratis :D Jag vet inte vad revisor kostar, men känns dyrt, speciellt om jag ser till det lilla jag skrapat ihop hittills! :P Och jag vill ju lära mig även om det är jobbigt, kommer vara skönt att ha 100% koll på ekonomin.

  Olov: Tackar, är nån månad tror jag. Hmm den är lite snabbt gjort och liknar Mongo lite XD Eller hur, nästa gång vi har "möte" om Kioskvältaren så ska vi tjata på Emil Bloggmark!

  SvaraRadera