29 november, 2010

Material!


Nu på söndagen när jag för en gångs skull var ledig från mitt dagsjobb i guldsmedsbutiken så passade jag på att strosa runt på julskyltningen här i Halmstad. För ovanlighetens skull här nere i söder så upplevde vi ett perfekt snöfall och inget regn så stämningen var faktiskt på topp bland människorna! Eftersom jag jobbar i en butik de timmar som alla butiker har öppet så har jag inte många chanser att shoppa loss inne i centrum. Jag tog tillfället i akt att köpa lite material till min firma (läs: mig).
· Snygg pärm till min bokföring
· Register
· Hålslagare
· ¼ liter tusch
· Ny pensel
· Moleskine anteckningsbok

Jag älskar verkligen att köpa material, oavsett om det är en ny penna, papper, tusch eller kontorsmaterial. Jag stod seriöst över 5 minuter och valde mellan olika pärmar – kanske är det något fel på mig. Nu är det bara den jobbiga biten kvar här. Att städa upp ordentligt på arbetsplatsen, börja sortera alla viktiga papper och sen rita!

Jag har ett till illustrationsjobb på gång och hoppas verkligen jag kan sätta igång med skisser så fort som möjligt!

1 kommentar:

  1. Härligt att du får endel jobb! :D Och jag vet vad du pratar om vad gäller köpande av nytt material... det är lika jävla härligt varje gång. Blir typ sugen på att köpa nya grejer av din bild!

    SvaraRadera