08 mars, 2011

Skisspaus 045 - Tappa hakan!


Innan har jag frukat att rita zombies för jag tyckte det var så svårt. Nu verkar det som att mentala och fysiska spärrar har släppt (kanske för många) men det är ju riktigt roligt! Dessutom får man ta sig en funderare på den mänskliga anatomin, något varje konstnär bör göra emellanåt antar jag.

Igår gick jag åter igen till jobbet bara för att upptäcka att jag var ledig, så efter en kaffe satt jag hemma och arbetade med min website istället. Jag tror det kommer att bli riktigt bra, men det är nog ett tag tills den är klar. När designen väl är färdig och allt fungerar så kommer jag så smidigt som möjligt att flytta alla inlägg och omdirigera trafiken. Men det är längre fram. Inom närmsta tiden kan ni förvänta er mer zombies, jag har inte tröttnat ännu!

Och ikväll så kommer världens finaste tjej hit, så jag är glad och kär!

Follow Efraims Tecknarblogg

11 kommentarer:

 1. Snyggt! Blev lite sugen på att läsa The Living Dead nu :)

  SvaraRadera
 2. Gillar dina zombiebilder du lägger upp extra mycket! Och det är sant som du säger, man kan ju tro att rita zombies är värsta enkla grejen eftersom de är såsiga trasiga människor, men som i den här bilden när käken hänger måste man ju tänka till hur det ser ut på insidan. ;)
  Kioskvältarzombies..? :D

  SvaraRadera
 3. Haha, ännu en korkad zombie! <3 Snyggt!

  Ska ni göra en kioskvältare #2? Det hoppas jag, för jag vill ha en! ;)

  SvaraRadera
 4. Det hoppas jag att det blir! :) vi har ju haft några "möten" över xbox live och tjuvstartat lite :) vi kan ju inte låta JAGET tryckas utan konkurrens! ;)

  SvaraRadera
 5. Maria: Tacl! Gör det, den är riktigt bra!
  Olov: Tackar! Hm zombies kanske vore nåt till Kioskvältaren, vi måste trots allt slå det där "Jaget" jag hört talas om. ^__^
  Calle: Ja det skall bli en Kioskvältare #2 har vi planerat, man kanske kan byta mot en Jaget? :D

  SvaraRadera
 6. Alltså - jag är inte världens största zombiefantast (Zombieland var fantastisk, och det är ungefär så långt det sträcker sig) - men jag gillar verkligen det här! :D Jag gillar den spretiga, "smutsiga" looken på dina skisser. Funkar jäkligt bra med tanke på att det är zombies! XD

  SvaraRadera
 7. ahaa okej :D tack ska du ha :)

  SvaraRadera
 8. Sv: Ja ellerhur, helt underbara bilder! Tack så mycket, ^^ kände också att man lyckades lite där, hehe ^^

  SvaraRadera
 9. - Fräckt! Jag kan inte rita utan blyertspenna och sudd :P

  SvaraRadera
 10. haha åh, jag älskar den här!

  SvaraRadera
 11. ett mästerverk! _kikar efter webshopen_ ^^

  SvaraRadera