02 mars, 2011

Skisspaus 041 - Padre


Igår gjorde jag klart en serie som förhoppningsvis kommer medverka i Comic Royale #5. Säker är jag inte, för det blir bara mer och mer konkurrens när fler och fler skillade serietecknare skickar in sina serier. Själva serien kommer jag inte lägga upp på internet förräns ett bra tag efter att den nya boken har kommit ut (bara jag kommer med, såklart). 

Genom arbetet med serien så har jag lärt mig mycket nytt, och det känns som en del av ringrosten när det kommer till serier lossnade. Jag ska göra fler serier nu i vår så det känns lovande! Bilden ovan en bit extramaterial som jag gjorde för att kunna lägga upp någonting på bloggen.
Follow Efraims Tecknarblogg

3 kommentarer:

 1. Ser ut som om båda våra CR-bidrag handlar om en präst, så om vi inte kommer med kan vi ju ha ett präst-fansin tillsammans ;P nice bild! Rasterna ser ut att bli asbra!

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack! Jo, det tar sin tid... Men nu har jag bara en tuschbild kvar!

  Vad kul att du hann bli klar med CR-serien, det ska bli så roligt att få läsa allas sen. Jag skickade inte in något i år men kanske nästa år...

  SvaraRadera
 3. Sv: För att jag gillar blogg.se! Jo, reklamen är inget vidare snygg, men det är väl egentligen den enda nackdelen. Jag gillar att kommentarerna är direkt under inlägget istället för på en ny sida till exempel.

  SvaraRadera