23 februari, 2011

Bokrea 2011!

Jag gillar:
 • Att vara uppe på natten
 • Rita serier
 • Läsa serier
 • Fylla min lägenhet med för många böcker
 • Rea (Ta bort halva priset så blir något dubbelt så snyggt/bra)
Kan man på något sätt kombinera ovanstående fem punkter? Svaret är självklart ja, och det är inte så svårt att se vad jag syftar på; första timmen av bokrean! För mig som innerst inne är en nattmänniska och dessutom inte hinner kolla runt inne i stan på normala affärstider (då jag jobbar i en själv) så var det helt perfekt att nu vid midnatt kolla in bokrean på Bokia och Halmstad Bokhandel. Det var dessutom avklarat på sammanlagt en timme vilket måste vara någon slags rekord för en så slö shoppare som jag.

Det fanns några andra serier och konstböcker som jag var lite sugen på med, men jag har så mycket oläst här hemma att jag nöjde mig med de nödvändigaste fynden!

Frances del 1 av Johanna Hellgren. Seriealbum som jag hört en del om och verkar lovande!
Hetero i Hägersten av Sofia Olsson. Verkar vara Svensk-depp-humoristiska vardagsbetraktelser, ska bli intressant att se om den har något att ge.

The Illustrated Encyclopedia of Pistols Revolvers and Submachine Guns av Will Fowler, Anthony North & Charles Stronge. Alla som har försökt vet att rita vapen utan någon slags referens är sjukt svårt och för det mesta dömt att misslyckas. Här är en lösning.
The World Beard and Moustache Champions - The First Official Book. Den stod där ensam på hyllan, lite tillknycklad i hörnet och lockande med sina mäktiga mustascher. Hur skulle jag kunna motstå för endast 30 kronor? HUR?
Alla behöver HJÄLP, blandade upphovsmän. En hel årgång av den svenska alternativserietidningen HJÄLP för en billig peng. Fynd!
Sen behöver ju bokrean nödvändigtvis inte vara över för min del. Är det någon som vet om någon fyndbok inom serier, tecknande eller konst som kan rekommenderas och beställas online så lämna gärna en kommentar!


Follow Efraims Tecknarblogg

7 kommentarer:

 1. Saftig samling! Vapenboken är jag barnsligt avundsjuk på... :o BONE från adlibris! BONE från adlibriiis!

  SvaraRadera
 2. Svårt att hitta rätt.. Länk?

  SvaraRadera
 3. Bor i Oslo, saknar bokrean som bara den. Utan bokrean hade jag aldrig upptäckt Mästaren och Margarita.

  SvaraRadera
 4. Oj så de har inte bokrea?? Utan bokrea är det fler böcker än jag kan komma ihåg som jag inte upptäckt.. Fast det brukar inte bli så mycket rena romaner, mest referensböcker och serier jag försöker fynda.

  SvaraRadera
 5. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=188896314X :D

  SvaraRadera
 6. Oj, det var länge sedan jag var på bokrean. Jag har inte varit där på två år...

  Sv: tack
  haha, ja vist var det härligt. Synd bara att den ledigheten redan är slut...

  SvaraRadera
 7. Sv: tack va snäll du är :)

  Bokrea, mums, jag älskar bokrean :D

  SvaraRadera