27 januari, 2011

Skisspaus 026 - Moleskine edition


De här smygporträtten är jag inte jättenöjd med, men det är svårt att rita personer som ibland inte vet att de ska sitta still! :) Just dessa gjorde jag när jag satt i publiken till en tekniktävling för åttondeklassare på Högskolan i Gävle, jag jobbade som studentinformatör så man kan ju säga att jag fick betalt för de här skisserna.. Nästan.

Under torsdagen så tar jag tåget upp till Gävle igen, men jag tror jag ska kunna hålla lite regelbundenhet på uppdateringarna, och kanske kommer det nya tågporträtt också!
Follow Efraims Tecknarblogg

3 kommentarer:

  1. Härligt när man håller skissandet vid liv, det är viktigt för sin utveckling, jag skissar nästan aldrig, förutom när jag har en idé till en tavla, då skissar jag upp den först för att inte glömma bort - fast sen brukar resultatet inte bli som jag tänkt ändå. Skissa mer, det måste jag!

    SvaraRadera
  2. Jag brukar oxå sitta och skissa av folk, på föreläsningar, på bussen etc, och visst är det svårt när de rör sig så mycket! Bra övning ändå, även om det bara blir nackar ibland!

    SvaraRadera
  3. Jag skissar ganska ofta, mest för det går snabbt om man jämför med att genomföra stora projektbilder. Men det är sant att det är jättebra övning att skissa av folk som rör sig, man tränar upp sig att bara rita det viktigaste.

    SvaraRadera