26 december, 2010

Porträtt + Beställningsinfo!


De stackare som följer bloggen ska ju inte bara behöva bli påpackade mina Skisspauser, jag kommer fortstätta med vanliga inlägg också! Fast skisserna är ett bra sätt att hålla bloggen lite mer levande när tiden tryter på vardagarna. Idag har jag ritat det här porträttet (efter foto ref.) i tusch och sedan färglagt med ProMarkers. Jag blev nöjd med det lite skissartade men ändå färgglada resultatet och tänkte att det här kan vara ett exempel på porträtt som jag kan erbjuda.

Vill man beställa ett porträtt är allt som behövs en eller flera bilder på personen som ska bli förevigad så jag har något att jobba utifrån. Man kontaktar mig på mailen som finns under Kontakt i menyn längst upp på sidan.

Priser för porträtt i A4 storlek (inkl. moms) :
Gråskala 450 SEK
Färg 600 SEK 


(Betänk att ca hälften går till skatt och sociala afgifter, det här är inget jag blir miljonär på, ännu...)

5 kommentarer:

 1. Nice. Jag tycker du borde ha högre priser dock ;) Om inte en portätt endast tar en timme att göra :) :D

  SvaraRadera
 2. Tack! Det är faktiskt ungefär en timme ett sånt här porträtt tar, just eftersom det är lite mer skissartat. Men jätteskönt att höra att någon tycker jag ligger på lagom prisnivå med, speciellt en annan illustratör! :) Har haft Svenska Tecknares rekommendationspriser i bakhuvudet med, men det är ändå svårt att prissätta. Man vill ju att båda parter skall vara nöjda om man säger så :D

  SvaraRadera
 3. SV: Ja det är inte lätt att prissätta. Man får tänka timpris helt enkelt. En del tycker jag har för höga priser för vissa illustrationer, men då tänker de inte på att det är sådana som tar ca 8 timmar att teckna. :P :)

  Svenska tecknare borde ha en lista med rekommendationspriser på sin sida, segt att behöva ringa för sådant. (eller de kanske de har?)

  SvaraRadera
 4. Jo jag tänkte timpris, det stod ett rekommenderat någonstans på deras hemsida, tror man måste vara inloggad.

  SvaraRadera
 5. Så jäkla bra! Du är riktigt, riktigt duktig!

  SvaraRadera