10 april, 2010

Jag älskar kaffe!

.. och fotografering. Att kombinera är väl bara en självklarhet?

Denna veckan skaffade jag äntligen ett stativ till min kamera och det öppnar för många nya möjligheter! Jag skaffade även en pressbryggare (IKEA 99;-) som jag har funderat på jättelänge. Kaffet var fortfarande varmt efter min lilla fotosession i amatörstudion, och det var så gott!


Jag har jobbat en del med färgtonerna i bilden samt placeringen av texten. Citat från okänt geni. Bilden finns också på min deviantArt [länk]

5 kommentarer:

 1. nice! Amatörstudion???????

  SvaraRadera
 2. Drog ut en rulle papper bakom, ljussatte med skrivbordslampan och hade kameran framför - det är en amatörstudio XD

  SvaraRadera
 3. Hej påre! Vilken kul blogg du har, verkligen jättekul att läsa.
  Jag tecknar själv, fast inte så mycket serier, så det e skönt att få en frisk fläkt ibland!

  Mmm kaffe e verkligen awesome, känner att jag neglectat intaget en aning, kanske därför inspirationen ligger i botten för tillfället? Gotta change that...

  Det vart en riktigt sjysst bild för att va en amatörstudio, ekonomiskt dessutom haha!

  Ha det fint, kommer definitivt tillbaka och kikar!

  SvaraRadera
 4. Andrea: Ja jag hade ju vart inne och kikat på din blogg, men kommer inte ihåg om jag lämnade någon kommentar. Hur hittade du hit? :)

  Kaffe har lite olika användningar för mig.. I mitt butiksjobb får man häva i sig halvblaskigt gevalia mellanrost för att hålla sig stående nu i julruschen. Sitter jag hemma och ritar kör jag hellre på något gott nymalet för att kicka igång inspirationen och koncentrationen :) Har man bara en ok kamera så klarar man sig undan riktigt billigt med fantasi och photoshop!

  Kul att du gillade bloggen, du är välkommen tillbaks när som!

  SvaraRadera