01 april, 2010

Efraims Egen Antagningsprovsantologi

Så heter den, mitt antagningsprov! Är klar med min pdf och allt tecknande, nu ska det bara tryckas och skickas med expressbrev! Jag är dock nervös eftersom jag inte har avtalad tid på Repro i skolan där jag ska trycka tidningen, och man vet ju aldrig vad som händer. Men om mitt antagningsprov inte är tryckt när Repro stänger kl 15:00 imorgon (torsdag) så är jag körd! Kördare än kördast! Såvida jag inte kör ner till Malmö och överlämnar personligen eller någon annan ungefär lika drastisk åtgärd. Nåde den stackare som vågar skämta aprillo med mig om något skulle gå fel! 

Här är i alla fall framsidan! Förmodligen kan jag lägga upp innehållet också när jag hinner. Säg vad du tycker, och önska mig lycka till för jag kommer behöva det! :)


3 kommentarer:

 1. Lycka till! Fan, har du gjort ett riktigt fanzin du? Hmm! :P Jag skickade min CR-serie! Kunde inte komma på nåt annat att som var värt att skicka i nuläget! Men den är väl bra!

  Nu vill vi se innehållet! :D

  SvaraRadera
 2. Allt för att smöra och imponera! Det är ju tredje gången jag söker till serieskolan, så jag brände allt krut på en gång! :D

  SvaraRadera
 3. lycka till! skönt fanzin, skön delfin

  SvaraRadera